Der Spezialist für Nachhaltigkeit

Vereinbaren Sie einen Termin für einen Nachhaltigkeitsscan und finden Sie heraus, was Sie in Ihrem Haus und in Ihren Geschäftsräumen nachhaltig gestalten können.

Unsere Produkte

in Nachhaltigkeit investieren

Bereiten Sie Ihr Gebäude auf die Zukunft vor.

Ob es sich um Ihr Haus oder Ihr Unternehmen handelt, ein nachhaltiges und energieeffizientes Gebäude ist der Schlüssel zur Zukunftssicherheit. Mit einer PV-Anlage von Evectra können Sie im Handumdrehen Energie sparen und selbst produzieren. Führen Sie den Scan durch. Wir besuchen Sie, um zu analysieren, welche Möglichkeiten der Nachhaltigkeit es gibt, sowohl für Wohn- als auch für Gewerbeimmobilien. Effizient, einfach und völlig unverbindlich. Jetzt einen Termin vereinbaren

gute Beratung

Bestellen Sie einen Berater für Photovoltaik für Ihr Haus

Unsere freundlichen Berater besuchen Sie unverbindlich. Sie beantworten Fragen wie: Wie viele Solarmodule brauche ich, wie hoch sind die monatlichen Erträge und was kostet die PV-Anlage? Nach der Beratung sind Sie gut informiert und wissen, welche PV-Anlage für Ihr Dach am besten geeignet ist.

Kundenerfahrungen

Evectra
4.8
Basierend auf 49 Bewertungen
powered by Google
Chris MerloiChris Merloi
11:51 17 Jan 24
Ik heb de zonnepanelen door Evectra laten installeren. Uitstekende service, communicatie, snel, professioneel, schoon, betrokken.Een jonge team met „oude“, gouden standaarden! Ze zorgen voor alles: offerte (de beste wat ik gekregen heb), service, installatie, na service, ze hebben meerdere specialisaties waardoor ze op veel vlakken je probleem kunnen oplossen. Ik ben heel tevreden!
Byloro OfficialByloro Official
15:02 15 Dec 23
Ik ben echt blij met mijn keuze voor Evectra. Ze hebben me goed geholpen met het kiezen van zonnepanelen en een warmtepomp. De offerte kwam snel, en Patrick stond zelfs in het weekend voor me klaar. Nu heb ik 20 zonnepanelen en een warmtepomp, en mijn energierekening is flink omlaag gegaan. Fijn om te weten dat ik bij vragen altijd bij hen terecht kan. Bedankt, Evectra!
Paul ReumkensPaul Reumkens
19:52 13 Dec 23
Een goed consult vooraf en een snelle levering van de panelen. Deze zijn keurig gemonteerd. Zelfs het verplaatsen van de omvormer, toen deze al op de muur zat was geen probleem!
melih özkardesmelih özkardes
16:45 01 Nov 23
We zijn tevreden zover met de zonnepanelen. De communicatie voor montage was ook best goed.
Philip SoonsPhilip Soons
09:03 28 Oct 23
patricia Hofstedepatricia Hofstede
09:08 19 Oct 23
Echt top, goede en snelle installatie van de zonnepanelen.Vriendelijke installateurs.Top bedrijf 👌👍
Tatjana StTatjana St
12:50 08 Sep 23
Wij zijn zeer tevreden. Afspraken worden op tijd nagekomen. Afspraken worden nageleefd. Hele fijne contacten en hele aardige en competente monteurs. Een zeer goede aanbeveling van mij, topbedrijf
PJ HPJ H
12:53 07 Sep 23
Heel tevreden over de installatie van onze zonnepanelen door Evectra. Ze nemen de tijd om de beschikbare opties te bespreken en denken goed met je mee wat de beste optie is voor jou situatie. Daarnaast was de installatie binnen 2 weken geregeld.
Anita van de WouwAnita van de Wouw
20:18 25 Aug 23
Goede en snelle levering van mijn zonnepanelen, netjes en vlot geplaatst. Ik heb in de paar maanden dat ze er nu liggen al heel wat stroom van de zon gekregen. Ik ben er heel blij mee.
cindycindy
21:11 24 Aug 23
Fijne service waarbij ze de tijd nemen en meedenken. Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Komen afspraken na en reageren vlot. Absolute aanrader!
simon usaisimon usai
13:03 10 Aug 23
Professionele partij! Waren snel met het opvolgen, kwamen afspraken netjes na en hebben netjes de zonnepanelen op het dak gelegd.
Mike Jan SmidMike Jan Smid
11:19 10 Aug 23
Vorige maand zijn de installateurs van Evectra langs geweest om 12 panelen op ons dak te installeren. De prijs was goed, de panelen zien er top uit. De opbrengst ziet er ook al goed uit, lijkt er op dat we onze panelen nog sneller terug verdienen dan ze bij Evectra hadden gedacht!
Bas van ElderenBas van Elderen
16:09 21 Jul 23
We hebben onlangs zonnepanelen door Evectra laten plaatsen.Na verschillende offertes te hebben gekregen hebben we voor hun gekozen door het fijne gesprek met de vertegenwoordiger Andre, die zeer behulpzaam was en ons hielp met alles goed af te stemmen, waaronder ook met de monteur.De montage is prima verlopen en was ook zeer netjes gedaan.Daarom willen we dit bedrijf dan ook aanraden voor anderen.Nogmaals bedankt voor jullie top service en ondersteuning.grts Bas.
Ronald HuiskampRonald Huiskamp
10:22 03 Jul 23
We zijn zeer tevreden over Evectra, goede prijs,ze maken duidelijke afspraken en komen deze ook na.Alles is netjes afgewerkt
Rene LacroixRene Lacroix
13:18 28 Jun 23
Na tekening contract konden ze zeer snel aanleveren, prima installatie.Kan nu al twee mooie zonnige maanden de vaste lasten mooi drukken.
Jos VennerJos Venner
14:48 21 May 23
Evectra heeft bij ons 11 zonnepanelen geplaatst en de meterkast geheel vernieuwd.Toen wij enkele bedrijven vroegen een prijsopgave te maken, bemerkten wij al snel dat vaak eerst alle moeilijkheden werden geïnventariseerd om vervolgens een te hoge prijs te vragen of te concluderen dat de aanleg van de zonnepanelen niet mogelijk was.Bij Evectra was dat helemaal niet het geval. Patrick Janssen nam onze wensen door en dacht vervolgens alleen in mogelijkheden, niet in moeilijkheden of onmogelijkheden. De offerte was gunstig geprijsd. De informatie tussentijds was uitstekend.De ploeg die de panelen aanlegde en de meterkast verving werkte snel en zeer deskundig. De mannen waren vriendelijk en opgewekt. Alles was klaar op de geplande dag.Evectra is een bedrijf dat ik zeker wil aanraden.
Lee-Roy de LangeLee-Roy de Lange
18:37 28 Mar 23
Via de heer P. Janssen een offerte voor zonnepanelen aangevraagd en vervolgens snel ontvangen van de firma Evectra. Nadat ik de groepenkast vervangen had, de verzwaring had door laten voeren én de schouwing door de firma plaatsgevonden had, kon er een afspraak ingepland worden. Dit kon gelukkig binnen enkele weken. De installatie en aansluiting van de omvormer en de zonnepanelen verliep voorspoedig. Binnen 8 uur lagen de 16 zonnepanelen op het dak en was de omvormer geïnstalleerd op zolder en aangesloten aan de groepenkast.
Pee EsPee Es
11:02 25 Mar 23
EVectra heeft mijn bestaande 25 zonnepanelen vervangen door 31 nieuwe. Zij reageerden snel op mijn verzoek voor een offerte, waren flexibel en meedenkend en hadden zeer korte levertijden. De installatie werd snel en vakkundig gedaan, met medewerkers die plezier in hun werk hadden en plezier maakten. De installatie werd conform afspraak gedaan en het geheel werkt naar behoren. Een prima ervaring met EVectra!
js_loader

Projekte

Unsere Solarmodule sind nicht nur effizient, sondern sehen auf Ihrem Dach auch gut aus.

Kontakt

Fragen zur Nachhaltigkeit? Kontakt aufnehmen

Haben Sie noch Fragen zum Thema Nachhaltigkeit oder möchten Sie weitere Informationen über Photovoltaik erhalten? Dann kontaktieren Sie uns. Rufen Sie +31 85-0602662 an oder füllen Sie das Kontaktformular aus.