Laat je adviseren door een van onze erkende adviseurs. Plan vrijblijvend een afspraak bij jou thuis en start direct met besparen.

Waarom een thuisbatterij?

Welkom bij Evectra: jouw partner voor duurzame thuisbatterijen

Bij Evectra begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarom bieden wij hoogwaardige thuisbatterijen die jouw huis voorzien van schone, betrouwbare energie, wanneer je het nodig hebt.

Waarom thuisbatterijen?

Bespaar geld met thuisbatterijen: Thuisbatterijen stellen je in staat om overtollige energie op te slaan die wordt gegenereerd door jouw zonnepanelen of tijdens daluren, en deze later te gebruiken wanneer de energieprijs hoger is. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een snel rendement op jouw investering.

Betrouwbare thuisbatterijen: Met een thuisbatterij ben je beschermd tegen stroomstoringen en black-outs. Jouw huis blijft verlicht, je apparaten blijven werken, en je hebt altijd toegang tot essentiële elektriciteit, zelfs tijdens noodsituaties.

Milieuvriendelijke thuisbatterijen: Door je eigen energie op te slaan en te gebruiken, verminder je je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en jouw ecologische voetafdruk. Thuisbatterijen dragen bij aan een schoner en groener milieu.

Onze thuisbatterijen

Bij Evectra bieden we een scala aan thuisbatterijen die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw huis. Onze thuisbatterijen zijn:

  • Efficiënte thuisbatterijen: Ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren en kosten te minimaliseren.
  • Betrouwbare thuisbatterijen: Gebouwd om lang mee te gaan en te presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
  • Slimme thuisbatterijen: Voorzien van geavanceerde technologieën voor optimale energiebeheer en monitoring.
 

Installatie en service

Onze deskundige technici zorgen voor een naadloze installatie van jouw thuisbatterij en begeleiden je bij het optimaliseren van jouw energiegebruik. Bovendien bieden we uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw thuisbatterij altijd optimaal werkt.

Bescherm je gezin en je portemonnee, en draag bij aan een groenere toekomst. Kies Evectra voor uw thuisbatterijbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een gratis offerte of om te praten met een van onze experts. Samen kunnen we jouw huis voorzien van duurzame, betrouwbare energieopslagoplossingen die de manier waarop je energie gebruikt, transformeren.

Onze werkwijze

In 4 stappen naar energiebesparing voor jouw pand

Door onze grote eigen voorraad zonnepanelen en thuisbatterijen kunnen wij meestal binnen een aantal weken leveren. Profiteer ook van dit voordeel. Verlaag je energierekening en investeer in je huis. Maak hier de afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je informeren over de voordelen van het kopen van thuisbatterijen.

man die zonnepanelen op een dak monteert

FAQ

Meestgestelde vragen

Een thuisbatterij, ook wel een huisaccu genoemd, is een apparaat dat elektrische energie kan opslaan die wordt opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen of het elektriciteitsnet. Het stelt huishoudens in staat om energie op te slaan voor later gebruik. 

Eigen Energiegebruik: Een thuisbatterij kan de opgeslagen energie gebruiken wanneer uw energiebehoefte hoog is, waardoor u minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet. 

Besparing: U kunt overtollige zonne-energie opslaan en gebruiken wanneer de zon niet schijnt, wat kan resulteren in lagere energiekosten. Ook kan een thuisbatterij elektriciteit opslaan wanneer deze het goedkoopst is. 

Noodstroomvoorziening: Thuisbatterijen kunnen dienen als noodstroomvoorziening tijdens stroomuitval. 

Thuisbatterijen slaan elektrische energie op. Ze detecteren wanneer er overtollige energie wordt opgewekt en slaan deze op voor later gebruik. Dit opgeslagen vermogen kan worden gebruikt wanneer de vraag naar elektriciteit in je huis groter is dan wat je zonnepanelen of andere bronnen kunnen leveren. 

De benodigde capaciteit hangt af van je energiebehoeften en doelen. Wij kunnen je helpen de juiste capaciteit te bepalen op basis van je energieverbruikspatroon en de beschikbare energiebronnen. 

De kosten variëren afhankelijk van het merk, de capaciteit en de installatiekosten. Gemiddeld kun je verwachten dat een thuisbatterij duizenden tot tienduizend euro’s kost. Houd er rekening mee dat er mogelijk financiële incentives of subsidies beschikbaar zijn, afhankelijk van je locatie. 

De verwachte levensduur van een thuisbatterij is 10-15 jaar, afhankelijk van het merk en de technologie. 

Het wordt sterk aanbevolen om een professionele installateur in te schakelen voor de installatie van een thuisbatterij. Dit garandeert niet alleen een correcte installatie, maar kan ook helpen bij garantieaanspraken. 

Over het algemeen vereisen thuisbatterijen weinig onderhoud. 

Ja, veel thuisbatterijen kunnen worden gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Dit maakt het mogelijk om overtollige energie terug te leveren aan het net en deze later weer op te nemen wanneer dat nodig is. 

De productie en verwijdering van batterijen kunnen milieueffecten hebben, maar het gebruik van thuisbatterijen kan de totale CO2-uitstoot verminderen door gebruik te maken van duurzame energiebronnen en het verminderen van de vraag naar fossiele brandstoffen. 

recensies

Veel tevreden klanten

Offerte zonnepanelen aanvragen

Klaar voor een thuisbatterij? Vraag een offerte aan!

Onze vriendelijke sales-adviseurs komen vrijblijvend bij je langs. In een afspraak van maximaal 60 minuten bepalen we de behoefte en bespreken we de mogelijkheden.

Thuisbatterij

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef