Laat je adviseren door een van onze erkende adviseurs. Plan vrijblijvend een afspraak bij jou thuis en start direct met besparen.

Waarom een warmtepomp van Evectra?

Evectra: jouw partner in warmtepompen.

Bij Evectra begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarom bieden wij hoogwaardige thuisbatterijen die jouw huis voorzien van schone, betrouwbare energie, wanneer je het nodig hebt.

Hoe werkt een warmtepomp?

Heb je je ooit afgevraagd hoe een warmtepomp werkt? Warmtepompen zijn een revolutionaire oplossing in de wereld van duurzame verwarming en koeling. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen en zijn steeds populairder in Nederland en daarbuiten.

De werking van warmtepompen

Een warmtepomp werkt door warmte-energie te verplaatsen van de ene plaats naar de andere. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die fossiele brandstoffen verbranden om warmte te genereren, onttrekt een warmtepomp warmte uit natuurlijke bronnen zoals de lucht, het grondwater of de aarde. Dit proces bestaat uit drie hoofdstappen:

  1. Warmte-opname: de warmtepomp absorbeert warmte uit een externe bron – lucht, water of grond.
  2. Warmteconversie: een compressor in de warmtepomp verhoogt de temperatuur van de opgenomen warmte.
  3. Warmte-afgifte: de verhoogde temperatuur wordt vervolgens gebruikt om uw woning te verwarmen.
 

Dit efficiënte proces maakt warmtepompen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch voordelig. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, verminderen warmtepompen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een gratis offerte of om te praten met een van onze experts. Samen kunnen we jouw huis voorzien van duurzame, betrouwbare energieopslagoplossingen die de manier waarop je energie gebruikt, transformeren.

Voordelen van een warmtepompen

  • Energie-efficiëntie: warmtepompen zijn uitzonderlijk energie-efficiënt, wat resulteert in lagere energiekosten.
  • Milieuvriendelijk: ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen, een stap voorwaarts naar een duurzamere toekomst.
  • Veelzijdigheid: geschikt voor zowel verwarming in de winter als koeling in de zomer.

Onze werkwijze

In 4 stappen naar energiebesparing voor jouw pand

Door onze grote eigen voorraad zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen kunnen wij meestal binnen een aantal weken leveren. Profiteer ook van dit voordeel. Verlaag je energierekening en investeer in je huis. Maak hier de afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je informeren over de voordelen van het kopen van thuisbatterijen.

man die zonnepanelen op een dak monteert

FAQ

Meestgestelde vragen

Warmtepompen zijn over het algemeen zeer efficiënt. Ze verbruiken minder elektriciteit dan de hoeveelheid warmte die ze produceren. Met een hybride warmtepomp krijg je op een energiezuinige manier warmte in huis. Je bespaart ongeveer 60 procent op je gasverbruik voor verwarming. 

Evectra gebruikt alleen maar bekende merken die de beste testresultaten hebben. 

Evectra biedt een breed scala aan warmtepompen die geschikt zijn voor diverse woningtypen. Onze experts kunnen een grondige analyse uitvoeren om de meest geschikte oplossing voor jouw specifieke situatie te vinden, waardoor je comfortabel en efficiënt kunt verwarmen. 

Door te kiezen voor een warmtepomp van Evectra vermindert u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk. Onze systemen gebruiken hernieuwbare energiebronnen en verminderen de uitstoot van schadelijke gassen, waardoor je bijdraagt aan een schonere en groenere planeet. 

Evectra biedt niet alleen concurrerende installatiekosten, maar we helpen je ook bij het benutten van beschikbare subsidies en financiële voordelen voor warmtepompen. Investeren in duurzame energie wordt zo niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel aantrekkelijk. 

Veel van onze warmtepompsystemen bieden zowel verwarmings- als koelingsmogelijkheden, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in je huis. 

Evectra streeft naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Onze warmtepompen vereisen minimaal onderhoud, en we bieden servicepakketten aan om ervoor te zorgen dat je systeem altijd optimaal presteert. Dit betekent minder zorgen en meer comfort. 

Evectra staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We leveren maatwerk en de klant staat bij ons altijd op 1. 

De initiële investering in een warmtepomp wordt meestal snel terugverdiend dankzij de lagere energiekosten en mogelijke subsidies. Evectra kan je helpen bij het berekenen van de verwachte besparingen, waardoor de overstap naar duurzame verwarming een verstandige financiële keuze wordt. 

Het proces is eenvoudig. Neem contact op met Evectra voor een persoonlijk adviesgesprek. We begeleiden je bij elke stap, van het kiezen van het juiste systeem tot de installatie en het bieden van nazorg. Samen maken we de overstap naar een duurzaam en comfortabel huis. 

recensies

Veel tevreden klanten

Offerte zonnepanelen aanvragen

Klaar voor een warmtepomp? Vraag een offerte aan!

Onze vriendelijke sales-adviseurs komen vrijblijvend bij je langs. In een afspraak van maximaal 60 minuten bepalen we de behoefte en bespreken we de mogelijkheden.

Warmtepompen aan gevel

Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef