Meld je aan als installatiepartner

Bij Evectra zijn we op zoek naar installatiepartners op het gebied van Zonnepanalen, warmtepompen, thuisbatterijen, airco’s of dakwerkzaamheden.

Ga met ons voor Groen

Word een installatiepartner van Evectra: jouw duurzame toekomst begint hier!

Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je installatiebedrijf te laten groeien? Overweeg dan om een installatiepartner van Evectra te worden! Onze missie is om de wereld groener te maken, en we hebben toegewijde partners nodig om dit doel te bereiken.

Waarom zou je een installatiepartner van Evectra willen worden?

✔️ Specialisatie in duurzame technologieën: Als installatiepartner van Evectra krijg je de kans om te schitteren in gespecialiseerde gebieden zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen, airco’s en dakwerkzaamheden. Dit betekent dat je kunt focussen op wat je het beste doet en tegelijkertijd kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

✔️ Toegang tot topkwaliteit producten: Evectra biedt hoogwaardige, milieuvriendelijke producten en technologieën. Als partner heb je toegang tot de nieuwste en meest innovatieve oplossingen in de sector, wat je concurrentievoordeel geeft.

✔️ Klanttevredenheid: Door met Evectra samen te werken, kun je klanten helpen om hun energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een schonere planeet. Tevreden klanten betekenen meer kansen voor jouw bedrijf.

Hoe kun je je aanmelden?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het worden van een installatiepartner van Evectra. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de groei van jouw bedrijf stimuleren. Vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Vereisten voor nieuwe installatiepartners bij Evectra

Bij Evectra streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze klanten vertrouwen op ons voor hoogwaardige dienstverlening, en daarom willen we alleen samenwerken met de meest gekwalificeerde professionals in de branche. Om deze standaard van kwaliteit en professionaliteit te handhaven, hebben we specifieke criteria opgesteld waaraan al onze installatiepartners moeten voldoen:

  • KvK-inschrijving: Elke installatiepartner dient geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel. Dit bewijst dat u een officieel erkend bedrijf bent dat zich aan de regelgeving houdt.
  • Adequate verzekering: We verwachten dat al onze partners over een geldige en toereikende verzekering beschikken om mogelijke risico’s tijdens het werk te dekken.
  • Aantoonbare ervaring: Uw professionele ervaring is cruciaal. We willen zeker weten dat u over de benodigde kennis en ervaring beschikt op uw vakgebied.
  • Eigen bus en materialen: Vanwege de aard van het werk is het essentieel dat u beschikt over een eigen bus om uw gereedschappen en materialen efficiënt te vervoeren. Het hebben van kwaliteitsgereedschappen is een teken van uw toewijding en professionaliteit.
  • Certificeringen: We vragen onze partners om relevante certificeringen in hun vakgebied te overleggen. Dit kan gaan om veiligheidscertificaten, vaktechnische opleidingen of andere relevante erkenningen die getuigen van uw professionaliteit en kennis.

Bij Evectra waarderen we de vaardigheden en expertise van iedere professional. Als u aan deze criteria voldoet en even toegewijd bent aan kwaliteit en vakmanschap als wij, nodigen we u van harte uit om een partnerschap met ons te overwegen.

man die zonnepanelen op een dak monteert
Zonnepanelen op dak

Word installatiepartner

Hier kunt u zich aanmelden als installatiepartner van Evectra.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef